Free Call 0886 30 87 18

Ако имате книга или друг продукт, който искате да дистрибутираме в книготърговската мрежа, моля попълнете формуляра тук.

Ако сте доставчик на БГкнига и не може да откриете продуктите си в сайта или откривате неточности във въведената информация, моля напишете ни мейл на office@bkniga.bg

Ако искате да ни посетите на място, за да ни доставите книги или да сключите договор, може да ни откриете в Книжна борса “Искър”, София, ул. “пор. Христо Топракчиев” 11, ет. 3, офис 18

Работим всеки делничен ден от 9 до 16 ч.

Ако имате нужда да заредите всичките ни продукти във вашият онлайн магазин можем да ви изпратим актуалната ни база с данни в xml или exls файл. Моля пишете ни на office@bgkniga.bg

Няма минимално количество книги, които са необходими за разпространението. Ако имате само 20 или 30 книги, това ще ограничи обхвата на нашата услуга до това да предлагаме изданието Ви за продажба само при реална поръчка от онлайн магазин или книжарски обект. Съответно книгата няма да има наличности в търговските обекти. Това може да е много подходящо за строго профилирани книги, с тясна пазарна ниша и относително малък пазарен дял.

Друг фактор, който влияе на бройките необходими за разпространие е броя книжарници и обекти, които Вие зареждате директно, както и търговски офиси за продажба на едро, с които работите. Тъй като всички обслужваме относително един и същи пазар, на колкото повече места сте заредили своето издание, толкова по-малко бройки ще са необходими при нас.

Ако имате голям тираж и няма къде да го съхраните, можем да Ви предложим услуга за съхранение на книги. Моеже да пишете на info@borsaiskar.bg за повече подробности.

Предлагаме гъвкави складови решения, като може да съхраняваме едно, две, три или колкото е необходимо палети с книги. Минималният период за таксуване е един месец, а цената е 10 лв. с ДДС за едно пале, за месец.

Книгите се съхраняват в сухи, чисти, охраняеми помещения на подземен склад, достъпен в рамките на работната седмица от понеделник до петък, от 9 до 16 часа.

За повече информация пишете на info@borsaiskar.bg

В случай, че сте книжарница или друг търговски обект и искате да работим дистанционно, моля свържете се с нас на имейл office@bgkniga.bg или на телефон 0886 30 87 18

Като дистрибутор на книги на едро БГкнига се фокусира върху нуждите на своите клиенти – книжарници и доставчици. Затова не предлагаме доставка на книги, които не са в дистрибуторското портфолио на БГкнига

Работим с физически лица за доставка на книги. Необходимо е, обаче те да се регистрират като самоосигуряващи се лица в Агенция по вписванията и да имат издаден Булстат номер. Как става това може да прочетете тук.

При пазаруване на книги и книжарски стоки по цени на дребно,  доставката при поръчка над 30 лв. е безплатна.

Цената на всеки продукт е указана на неговата продуктова страница. При поръчка към цената във фактурата автоматично се добавя и цена за доставка. Ако поръчвате повече от 1 продукт, цената за доставката се калкулира на база общото тегло на продуктите. Всеки продукт в интернет страницата е с указано тегло. Всички разходи за доставката са обложени с ДДС и включени в крайната цена на поръчката.

За доставка се използват услугите на Спийди
Цените на куриерска доставката са в лева с ДДС, както следва:

  • до 1 кг 4,50 лв.
  • 2 кг 5,50 лв.
  • 2-3 кг 6,00 лв
  • 3-5 кг 6,50 лв.

БГкнига си запазава правото да промени условията на доставка без да предупреди клиентите си, в случай, че цените и условията са по- изгодни за двете страни.

За поръчки на дребно, сроковете на доставка са до 3 работни дни, за цяла България.

Пратките се получават за 2 работни дни, ако поръчката е направена до 14.30ч. Поръчки направени след 142.30 остават за изпълнение през следващ работен ден. Поръчките направени в петък, могат да бъдат доставени в събота или в понеделник по желание на клиента.

За поръчки на едро, сроковете на доставка са до 3 работни дни, за всички населени места на България. При желание от страна на клиента за експресна доставка, тарифата се променя.

За повече информация относно офиси и други услуги на Спийди проверете тук.

Сайта предлага плащане с наложен платеж.
При поръчка в сайта, по подразбиране поръчката е с наложен платеж. При желание за плащане по банков път, трябва да посочите това като бележка преди окончателното потвърждение на поръчката.

В случай на наложен платеж, дължимата такса от 1,2 % към доставчика се поема от БГкнига ЕАД.
В случай на банков превод, дължимата такса от 2,5 % към банката се поема от потребителя на сайта, извършил поръчката.

Ако срещате затруднения свържете се с нас на тел.:  0886 30 87 18 или skype: bgkniga

Работим основно с три типа книжарници:

  • Големи книжарски вериги с обекти в София и страната, като Буктрейдинг, Хеликон, Сиела, Ориндж, Хермес, Букпойнт
  • Независими обекти, отделни книжарници в страната и в София
  • Различни онлайн магазини сред които Ozon.bg, Store.bg, Books.bg, електронните магазини принадлежащи на книжрниски вериги, както и други многобройни сайтове.

Дали книгата Ви ще бъде заредена и продавана във всички тях завсиси от много фактори и ние не можем да се ангажираме със 100% покритие на пазара.