Обадете ни се: 0886 30 87 18

При пазаруване на книги и книжарски стоки по цени на дребно, цената за доставка при поръчка над 30 лв. е за сметка на Книжна борса ИСКЪР.

Цената на всеки продукт е указана на неговата продуктова страница. При поръчка към цената във фактурата автоматично се добавя и цена за доставка. Ако поръчвате повече от 1 продукт, цената за доставката се калкулира на база общото тегло на продуктите. Всеки продукт в интернет страницата е с указано тегло. Всички разходи за доставката са обложени с ДДС и включени в крайната цена на поръчката.

За доставка се използват услугите на ЕРОПЪТ
Цените на куриерска доставката са в лева с ДДС, както следва:

  • до 1 кг 4,50 лв.
  • 2 кг 5,50 лв.
  • 2-3 кг 6,00 лв
  • 3-5 кг 6,50 лв.

Книжна борса ИКСЪР си запазава правото да промени условията на доставка без да предупреди клиентите си, в случай, че цените и условията са по- изгодни за двете страни.

Сайта предлага плащане по банков път и наложен платеж.
При поръчка в сайта, по подразбиране поръчката е с наложен платеж. При желание за плащане по банков път, трябва да посочите това преди окончателното потвърждение на поръчката.

В случай на наложен платеж, дължимата такса от 1,2 % към доставчика се поема от БГкнига ЕАД.
В случай на банков превод, дължимата такса от 2,5 % към баката се поема от потребителя на сайта, извършил поръчката.

Ако срещате затруднения свържете се с нас на тел.: 02 804 31 25 или skype: bgkniga

За поръчки на дребно, сроковете на доставка са до 3 работни дни, за цяла България.

Пратките се получават за 24 часа в населените места от Зона 1 от графика на куриерска фирма Европът, ако поръчката е направена до 15.30ч. Поръчки направени след 15.30 остават за изпълнение през следващ работен ден. Поръчките направени в петък, могат да бъдат доставени в събота или в понеделник по желание на клиента.

За поръчки на едро, сроковете на доставка са до 3 работни дни, за всички населени места на България. При желание от страна на клиента за експресна доставка, тарифата се променя.

Ако не откривате търсената от Вас книга в сайта, напишете ни мейл на office@bgkniga.bg
Ние ще се погрижим да я получите, ако тя се намира на книжния пазар.
Може да се обадите и на тел.: 02 804 31 25, между 9 и 17 ч, всеки работен ден.