Free Call 0886 30 87 18

Дистрибуция на заглавия към вашата книжарница

Предлагаме дистрибуторско портфолио от 1000+ заглавия на различни издателства и независими автори. Можете да купите книгите и останалите ни продукти на място в търговския ни офис в Книжна борса „ИСКЪР“ или да направите заявка за пратка до вашия адрес.

Стремим се да създаваме условия за лесна и ефектвна работа затова предлагаме възможност да зареждате цялата ни база данни, с книги налични за дистрибуция чрез xml или xls файлове. Информацията в този файл е актуална към момента на изпращане. Ако желаете да получите тази информация пишете ни на office@bgkniga.bg

За удобство на всички търговци, с които работим поддържаме бюлетин, в който изпращаме цялата необходима информация за нови книги и изчерпани заглавия, както и търговски отстъпки. Ако желаете да се абонирате пишете ни на office@bgkniga.bg, като упоменете и коя е вашата книжарница. Тъй като бюлетина съдържа търговска информация, абонаментът преминава през процес на предварително одобрение от наш служител.

За да получите пълен списък с предлаганите от нас книги и продукти и да научите повече за условията ни на дистрибуция, свържете се с нас на:

e-mail: office@bgkniga.bg
тел: 0886308718