Free Call 0886 30 87 18

За БГкнига

Нашата мисия

В случай, че Вие сте автор или издателство и търсите начин да достигнете до книготърговската мрежа без излишни усилия  – ние сме насреща.  От опита си знаем, че между издаването на едно заглавие и срещата му с читателите стоят огромни логистични и комуникационни усилия. Това определя и нашата мисията – бъдем посредник, в когото доставчиците на книги и книготърговците да разпознават ценен и коректен партньор.

Какво правим

Разпространяваме над 1200 заглавия от различни издателства, независими автори и други организации.
Партнираме си с широката книготърговска мрежа от над 150 индивидуални книжарници и книжарски вериги от цялата страна, както и онлайн магазини, предлагащи книги.
Намираме се в един от най-модерните и удобни центрове за книгоразпространие – Книжна борса „Искър“.

Предлааме услуги за книжарници: бюлетин с нови изчерпани заглавия, предпоставяне на XML с база данни, изпълнение на поръчки по предварително изпратени заявки по имейл, поредложения за събития, срещи с автори или други актовности с цел популяризация.

Услугите за нашите доставчици са: съхранение на склад, редовна отчетност, поддържане и следене на наличност, изпращане на информация към книжарници и други обекти, управление на кампанни с намалени цени, дивесифицирано отчитане, кампании за предварителни поръчки, изнесена продажба на място на събитие и други.

Безплатна доставка при поръчка над 30.00 лв.