Free Call 0886 30 87 18
Не се страхувай от тъмното! Четири предизвикателства с Весела Бабинова и издателство „БГкнига“

Почти няма малко дете, което да не се страхува от тъмното. Ако трябва да бъдем откровени, ние, възрастните, също преживяваме своите кошмари, когато сме изправени пред неизвестното и непознатото.

Често преодоляването на този проблем е въпрос на различна гледна точка, а книгата „Включи Нощта“ е примерът, който вдъхновява „БГкнига“ да посвети август месец на мотото „Не се страхувай от тъмното“.

Актрисата Весела Бабинова прегръща идеята за лятната кампания с предизвикателства не само заради симпатиите си към Рей Бредбъри, но и защото признава, че понякога също вижда малки чудовища в мрака.

В продължение на четири седмици, от първи до двайсет и втори август, Весела ще отправя по едно видео предизвикателство на Facebook страницата на „БГкнига“. Участниците, които се включат с коментар под видеата, ще обменят идеи за преодоляване на страха от тъмното, но разбира се, ще имат и шанс за допълнителни награди.

Трима от тях, които за изпълнили всички предизвикателства в периода 1 – 22 август 2019 г., ще спечелят магичен Бредбъри комплект, който включва детските книги „Нявгабъде“ и „Включи Нощта“, принт с илюстрация на Мира Мирославова и лично послание от художничката.

Прекалено топло ви е, за да участвате в предизивкателства и вдъхновението не ви стига? Няма проблеми – за тези от вас, които се чувстват така, сме подготвили допълнителен подарък. В периода  на кампанията „Не се страхувай от тъмното“  всяка поръчка на книгата „Включи Нощта“ от сайта на „БГкнига“ ще стигне до вас с 20% отстъпка и безплатна доставка до адрес.

За да се възползвате, следвайте линка и въведете промокод: TURNONTHENIGHT20.

 

 

 

 

 

Add Comment