Free Call 0886 30 87 18
Nasimo: Важното е да носим доброто в сърцето си

На 24 юни Станислав Трифонов-Nasimo представи официално съвместния проект на ,,Загорка’’ и агенция ,,Нитрам’’. Творбата ,,Яне’’ носи името на едноименното парче от албума ,,Канатица’’ на Иван Шопов и Авигея и е създадена, за да олицетвори красотата на старозагорската жена.

“Идеята на кампанията е да покаже, че всички ние трябва да се научим да добруваме, без да очакваме отплата. Вярвам, че всеки трябва да открие своя способ за да прави това, било то чрез изкуството, науката, малките ежедневни жестове или дори послания идващи от търговски продукти. Важното е да носим доброто в сърцето си и да оставим на него да взема правилните решения.“, сподели графити артистът в официалната си Faceboоk страница.

 

Станислав Трифонов-Nasimo е признат за един от пионерите на източноевропейската графити и стрийт арт култура, както и един от най-популярните художници стенописци на Балканите.

БГкнига е офицален дистрибутор за книготърговската мрежка  на книгата му 25 Years of Nasimo: Sketchbook (Скицникът на Насимо) , която проследява неговото професионално развитие през последните 25 години.

 

Add Comment