Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Фабрика за книги

   "Фабрика за книги" е комплексна услуга на БГкнига, задоволяваща индивидуалните потребности на всички, желаещи да издадат и реализират на пазара своята книга. Създадена е специално, за да удовлетвори нуждите на автори и издатели, както и на организации от други професионални направления. Дава възможност за постигане на най-добро качество на вашия творчески или бизнес-продукт.
   Чрез комбинацията от услуги, обединени под логото "Фабрика за книги", ние ще ви помогнем да определите целта на своето издание, да подобрите текста и да го изчистите от грешки, да създадете привлекателен продукт и да го таргетирате правилно. Услугите, които можем да ви предложим, включват редакция и корекция на текст, страниране, предпечат, създаване на файлове за електронни книги, дизайн на корици, печат, реклама и PR, разпространение.
   Вие можете да изберете, кои от тях да използвате – нашата цел е да ви помогнем и да предложим само това, от което имате нужда. Осигуряваме професионални услуги от целия издателски и книготърговски цикъл, без да се намесваме в творческата свобода на авторите на импринтните издания, излизащи под логото "Фабрика за книги".