Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Фабрика за книги

bgkniga-site-5.jpg

Редакторски и коректорски услуги

Задължително условие за четивността на един текст е той да бъде прочетен както от редактор, така и от коректор. Работата на тези специалисти е ключова за качеството на вашия ръкопис или превода, за който имате права и желаете да издадете.

bgkniga-site2.jpg

Страниране, предпечат, електронни книги

Оформянето на една книга във вид подходящ за печат или за четене в електронен вид е работа свързана най-вече с ергономията на четене и удобството на потребителя. Не подценявайте този етап от издаването на книгата и се доверете на професионалист, който ще обърне внимание на основните неща.

65ab803df00de9d44e71dbf338b5f24b.jpg

Фабрика за книги

"Фабрика за книги" е комплексна услуга на БГкнига, задоволяваща индивидуалните потребности на всички, желаещи да издадат и реализират на пазара своята книга. Създадена е специално, за да удовлетвори нуждите на автори и издатели, както и на организации от други професионални направления.

bgkniga-site1.jpg

Полиграфически комбинат

За производството на книги, ние се доверяваме на Полиграфически комбинат "Димитър Благоев"

shlomo-sand-bulgaria.jpg

Реклама и PR

Едно от необходимите условия за успех на вашия издателски проект е създаването на качествена информация за изданието и разпространяването й чрез адекватните за целта средства и канали.

dobri-praktiki-red.jpg

Добри практики или как да предадете своя текст?

Помолихме редакторите, с които работим да напишат по няколко съвета за начинаещите автори. Ако се чудите как е най-добре да подготвите своя текст за последващата редакция ето и няколко добри практики, които може да следвате.

Дизайн и художествено оформление на книгата

Корицата на книгата е опаковка в най-чист вид. Често пъти подценявана от авторите, 90% от потребителите посочват корицата, като причина да посегнат към дадено издание или дори да го купят. За да предложим най-доброто на своите клиенти ние работим с различни по стил, опит и разбирания художници и графични дизайнери. Не подценявайте външният вид на своето издание и винаги инвестирайте в оформлението.