Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Top 10 на БГкнига за юни месец, 2016 г.

На 13-и юли, фатално или не, вече разполагаме с информация за най-търсените и купувани книги от дистрибутроското портфолио на БГкнига за месец юни, 2016 г.

Класацията ни за малки любопитковци е оглавена от любимите на деца, родители и учители Крокотаци. Двете най-предпочитани заглавия от поредицата Съкровищата на България  за юни месец пък са малките книжки за шевици и носии. Класика за деца, но в ново издание на Smart Books - Макс и Мориц - e новият участник в нашата класация топ 10. На почетното десето място се класира една книга за обич и още по-вече нежност на издателство Рибка - Машина за гушкане.

В топ 10 на предлаганите от нас художествени и нехудожествени издания регистрираме отново устойчивия читателския интерес към книги за здравето - "Пътят на лимфата - ключ към живота" на Таня Костадинова, както и "Човекът, който разсмя смъртта" на Норман Казънс (издава Клуб 8). И двете заглавия вече са преиздавани за българския пазар, а общото между авторите им е несломимата решимост да поемат пълната отговорност за здравето си в свои ръце и, съответно, да споделят опита си.

Жаждата за познание на историята продължава да задържа в класацията ни "За богмилите от уста на ухо" - книга, която е плод от многогодишните изследвания на проф. Дамян Попхристов върху българското духовно наследство.

50 места, които да посетите в България през2015 и 2016 г., както и английският аналог на книгите на Peika.bg са останали неизменна част от куфарите на читателите през изминалия месец. 

Определеният от сп. „Тайм“ за най-добър роман на 2005 г. -  Никога не ме оставяй -  е на девета позиция в класацията.

Три заглавия, издадени под логото на Фабрика за книги, заемат трето, шесто и осмо място: Този път, за да ме чуеш на Ралица Генчева, Как да печелим от интернет на Александър Ненов и преиздадената преди месец Има ли места в Рая на Даян Шаер.