Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

ДНЕВНЦИТЕ. СТРАНИЦИ ОТ РАЯ – ЕКСКЛУЗИВНО ИЗДАНИЕ

Високосната 2016 г. Денят  -  29 февруари. Още от Древността датата се е считала за една от най-мистичните, в които настъпва Равновесието. Границите между този свят и всичко извън него изчезват. Издигат се Мостове към Отвъд и през тях преминават ангели, вестители и демони, които ще предадат послания от изминалите и следващите 3 години. Всички, които срещнем в този ден ще имат съдбовно значение за животите ни. Всяко едно събитие, колкото и незначително да е то – ще носи послания.

Три години по-късно - дългоочакваното завръщане на мистичните „Дневниците. Страници от Рая“ ще бъде факт. Типично в стила на Радослав Гизгинджиев, книгата може да бъде в ръцете на най-нетърпеливите читатели точно в този ден със специално послание и личен автограф. 

Предварителни поръчки за ексклузивното издание можете да направите тук или на имейл:
Важно: Заявките за 29.02.2016 г. ще се обработват до 11:11 ч. На 26.02.2016 г.Книгата, която из основи преобърна представите на стотици читатели и превърна четенето в страстно обсебване и екстремна игра с възприятиятията. Свирепа, прелестна, кървава, любовна и мистична мозайка от текстове, която пулсира точно в ритъма на този специален ден.

Линк към трейлъра