Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Апетит за секс и много други изненади на официалното откриване на 42-рия Софийски международен панаир на книгата

Днес се състоя официалното откриване на 42-рия Софийски международен панаир на книгата и Второто издание на Софийския международен литературен фестивал. Двете събития бяха открити от президента на Република България г-н Росен Плевнелиев.

Сред официалните гости бяха г-н Александру Василе Опреан – държавен секретар на Министерство на културата на Румъния; Н.Пр. г-н Харри Салми – посланик на Финландия в София; г-н Боил Банов – зам.-министър на културата; г-н Милен Русков – писател, носител на Европейската литературна награда за 2014 г.; г-н Мирослав Боршош – изпълнителен директор на НДК.

За любителите на четенето и хубавите книги Христо Блажев от блога "Книголандия" подготви отново търсения от всички Книговодител. От него нашите почитатели научават, че една от най-търсените ни за сезона книги – "Апетит за секс. Табута, стереотипи и научни истини" – може да бъде намерена на щанда на Ozone.bg. Ние обаче ви издаваме още една тайна – всеки, закупил тази книга от панаира, ще получи и подарък. Какъв? Попитайте сами и на място. Панаирните страсти ви очакват!