Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Първите финалисти в „Книгата, която ме вдъхновява“ са ясни

На 4 август (понеделник) JobTiger започна инициативата „Книгата, която ме  вдъхновява“. Чрез нея се цели да се открият 30-те най-вдъхновяващи книги, според читателите на класацията. Тези книги, които всеки би препрочел, книгите, които гонят съня, книгите, които „преобръщат стомаха“.

След оспорвано гласуване, вече са известни и първите трима финалисти, сред които има както съвременна българска литература („Животът може да е чудо“ от Ивинела Самуилова), така и  световна класика („На изток от рая“ от Джон Стайнбек). Почетно място са заели и мемоари на футболни фенове („Ние бяхме (в) сектор Б“ от Милен Панайотов и Владимир Стоев).

От днес започва и гласуването за следващите заглавия, които да се включат във финалния Топ 30. Тази седмица може да гласувате за 83 заглавия. Ако не откривате вашето любимо заглавие в списъка за гласуване, не се отчайвайте. Можете да го номинирате и следващата седмица да участва в гласуването.

Конкурсът ще продължи 10 седмици, а на 1 ноември – Деня на народните будители – ще обявим Топ 30 на най-вдъхновяващите книги, според вас, нашите читатели.

БГкнига е медиен партньор на кампанията.