Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

ЕГМОНТ България стартира здаването на е-книги с марката НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК

Вече утвърден издател на електронни книги в областта на художествената литература, „Егмонт България“ разширява обхвата на дигиталната си дейност и започва да предлага най-новите и популярни книги за деца и възрастни на „Нешънъл
Джиографик“ в е-формат. Е-книгите ще са налични във формат EPUB, версия 2 с DRM, и ще могат да се четат на най-разпространените устройства и приложения. Първото заглавие Сизър Милан: Кратък наръчник за щастливо куче вече може да
бъде открито в iBooks Store, Amazon, както и в повечето платформи за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg. До края на годината читателите могат да очакват в електронен формат още и пътеводители за Виена, Рим, Париж, Лондон и Инстанбул, както и детски научнопопулярни издания.
National Geographic Books & Home Entertainment е подразделението на Националното географско дружество на САЩ, което създава и разпространява книги, филми и други печатни и дигитални медии. Съдържанието с марката „Нешънъл Джиографик“ информира, забавлява и ангажира вниманието на различни аудитории към значимите теми на нашия свят.„Егмонт България“ е партньор на Националното географско дружество на САЩ от 2002 година. От тогава издателството предлага на книжния пазар редица пътеводители,фотографски наръчници, енциклопедии и научнопопулярни книги. Сред другите основни партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, Warner Bros и др.


БГкниг@ партнира на Егмонт България посредством предлаганите от нас услуги за осигуряването на стабилна система за съхранение, защита и дистрибуция на електронни книги. В тази насока фирмата работи с всички издателства и автори в България, отворили издателските си програми за електронното книгоиздаване.