Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Стeнли с представяне на Есенния базар на изкуствата

На 20 октомври от 14ч. до 20ч. в рамките на Есенния базар на изкуствата и творческите занаяти Станислава Тодорова – Стенли, авторката на творбата „Нещо в мен, нещо в теб“ ще представи книгата си пред читатели и почитатели. 

„Нещо в теб, нещо в мен“ е цикъл разкази, в който мъже и жени споделят интимни преживявания. Водещи теми са любовта, сексът, наркотиците, алкохолът, парите, агресията, похотливостта, изневярата и самотата. В тези задушевни разговори героите са различни, но общото е непосредствеността, с която разказват за себе си.  Истории за приятели и любовници, сексуално съзряващи и мечтатели, гейове и травестити, наркозависими и сребролюбци,  бунтари и агресори, самоубийци и депресари се четат на един дъх.

Ако търсите подсладени разкази с рафиниран език, тази книга не е за вас. Тя показва истории от живота, където образите са сложни и никога само черни или бели.

В първата част, озаглавена „Жени“, са поместени 9 истории, които нямат общо помежду си. Обединени са от темите, които вълнуват героините и искреността, с която са споделени. Любовните трепети, сексуалното съзряване, приятелството между мъже и жени, бурната  възраст на пубертета, наркотиците, болестите, мислите за самота, бягство и самоубийство са вплетени в сюжетите. Преживените  спомени помагат на жените да пораснат въпреки грешките и несъвършенствата си. 

Във втората част, озаглавена „Мъже“, са поместени 9 истории. Героите не се познават помежду си, но си приличат по желанието да споделят наболели теми от живота си. Те лъкатушат между случайни и търсени връзки, влюбвания и изневери, похот, агресия  и престъпни намерения, мечти и сребролюбство.  Разказите им вълнуват и показват различни гледни точки и избор на живот, от които читателят сам може да прецени какво да вземе.