Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Боби в Царството на зеленчуците

ISBN: 9786197080216; Здраве За деца


Автор: Владимир Шишков и д-р Людмила Емилова
Дата на издаване: 06.12.2018
Издателство: Еуниката
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 235 мм.
Широчина: 165 мм.
Страници 64
Тегло: 360 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
15.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Един ден на Владимир му хрумва идеята за книга, която да запознае най-малките с чудната сила на пресните зеленчуци, благодарение на които те растат здрави всеки ден. Д-р Емилова приема предложението му да помогне и двамата създават тази книга, която да четат децата, заедно с техните родители, татковци, баби и дядовци. За да е пъстра и по-интересна, допринасят и рисунките на Ива, а Веско помага за специалните сили. Приятно пътуване с Боби в Царството на зеленчуците!
Д-р Людмила Емилова е лекар с три специалности. Създател е на медицински център за лечение с природни методи, в който над 50000 пациенти от цял свят са намерили верен път към здравето. Това е първата и книга за деца, в която допринася много с описанието на специалните сили и способности на героите.
Авторът на идеята и историята Владимир Шишков има специални интереси в областта на книгоиздаването на книги за здраве. Той запознава българските читатели с водещи съвременни лекари като д-р Джоуел Фърмън и д-р Майкъл Грегър. Понякога и сам пише. Това е първата му детска книга. 

Подобни продукти

Диетата „Саут Бийч Диетата „Саут Бийч д-р Артър Агатстън 0.00 лв.
Бонбончо - книга втора Бонбончо - книга втора Любов Миронова 9.96 лв.