Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Лабиринт на любовтаАвтор: колектив
Дата на издаване: 03.12.2018
Издателство: Списание 9 месеца, Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 256
Тегло: 460 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Лабиринт на любовта“ е среща на различни спомени, копнежи, очарования и мечти. Любовта във всичките є измерения вдъхнови и мен самата да напиша своя творба. Щастлива съм, че тя е част от книгата, която държите в ръцете си. Споделям я с Вас искрено, но и малко плахо – тя е първият плод от душата ми, успял да се материализира върху хартия. Надявам се, скъпи читатели, че всеки ред ще бъде наслада. И помнете – любовта е движещата сила на живота! Христина Николова, издател, сп. „9 месеца”

Сборникът „Лабиринт на любовта” е феерия от емоции. Емоции, които се преплитат и водят към един и същи път… или лабиринт. А именно този на любовта. Любовта е различна и лична – преживяна, вдъхновена, осмислена, минала, настояща или в зародиш. Всеки един разказ носи индивидуален поглед и заряд, който разкрива поне частица от душата на своя автор. Вие ще го откриете и интерпретирате сами. Но, за да разпознаете любовта, първо трябва да я съзрете в себе си. Даниела Граховска, гл. редактор, сп. „9 месеца”
Би било чудесно да откриваме любов навсякъде – например в детайлите на ежедневието. Често пропускаме да я потърсим там. И макар за някои пътят до любовта да изглежда като лабиринт, аз бих искала да ги насърча. Важно е да знаят, че не са сами в това, на пръв поглед, дълго пътуване. Настоящият сборник е необходимото доказателство за думите ми. Четете, мечтайте, пишете непрестанно щастието си, дори понякога то да е сгушено под солената завивка на сълзите.  Виржиния Николова, зам. гл. редактор, сп. „9 месеца”


Подобни продукти

ПОСЛЕДНИЯТ ДОН ПОСЛЕДНИЯТ ДОН Марио Пузо 13.00 лв.
Кървави книги том 2 Кървави книги том 2 Клайв Баркър 14.00 лв.
Предателство в смъртта Предателство в смъртта Нора Робъртс 6.95 лв.
Приказното огледало на успеха Приказното огледало на успеха Сийка Касабова 11.99 лв.