Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Лабиринт на любовтаАвтор: колектив
Дата на издаване: 03.12.2018
Издателство: Списание 9 месеца, Фабрика за книги
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 256
Тегло: 460 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Лабиринт на любовта“ е среща на различни спомени, копнежи, очарования и мечти. Любовта във всичките є измерения вдъхнови и мен самата да напиша своя творба. Щастлива съм, че тя е част от книгата, която държите в ръцете си. Споделям я с Вас искрено, но и малко плахо – тя е първият плод от душата ми, успял да се материализира върху хартия. Надявам се, скъпи читатели, че всеки ред ще бъде наслада. И помнете – любовта е движещата сила на живота! Христина Николова, издател, сп. „9 месеца”

Сборникът „Лабиринт на любовта” е феерия от емоции. Емоции, които се преплитат и водят към един и същи път… или лабиринт. А именно този на любовта. Любовта е различна и лична – преживяна, вдъхновена, осмислена, минала, настояща или в зародиш. Всеки един разказ носи индивидуален поглед и заряд, който разкрива поне частица от душата на своя автор. Вие ще го откриете и интерпретирате сами. Но, за да разпознаете любовта, първо трябва да я съзрете в себе си. Даниела Граховска, гл. редактор, сп. „9 месеца”
Би било чудесно да откриваме любов навсякъде – например в детайлите на ежедневието. Често пропускаме да я потърсим там. И макар за някои пътят до любовта да изглежда като лабиринт, аз бих искала да ги насърча. Важно е да знаят, че не са сами в това, на пръв поглед, дълго пътуване. Настоящият сборник е необходимото доказателство за думите ми. Четете, мечтайте, пишете непрестанно щастието си, дори понякога то да е сгушено под солената завивка на сълзите.  Виржиния Николова, зам. гл. редактор, сп. „9 месеца”


Подобни продукти

Непреодолимо желание Непреодолимо желание Сергей Устинов 12.00 лв.
Да обичаш дивото. Монголия Да обичаш дивото. Монголия Петя В. Димитрова 15.00 лв.