Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

3D МОДЕЛ ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ Коледната къщаПроизводител: Август Студио
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 265 мм.
Широчина: 190 мм.
Дебелина 2 мм
Тегло: 110 гр.
 
Цена:
9.60 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Коледа е вълшебно време и всички деца чакат с нетърпение празника и Дядо Коледа. Коледната къща съдържа всички онези очарователни моменти от този празник- украсената коледна елха и подаръците под нея, гирляндите със светлинки, закачени по фасадата на къщата, играта на снежинките във въздуха, снежният човек и врабчетата подскачащи в снега, украсената с камбанки входна врата и заснеженото дърво на двора. Коледната къща е време на замечтано очакване на празника :)

Занимателен 3D модел за оцветяване за деца над 3 години. Развива фината моторика, въображението и креативността. Илюстрация на Илияна Илиева.

Моделът е машинно изрязан и готов за сглобяване. Изработен е от високо качествен, твърд, акварелен картон, подходящ за оцветяване с цветни моливи, пастели и флумастери. Не е подходящ за оцветяване с акварелни и други бои на водна основа!

За повече удобство, препоръчваме моделът да бъде оцветен в разгънато положение. Оставено е място детето да изпише номера на къщата - само или с помощта на възрастен.

Когато оцветяването приключи, моделът се сгъва по линиите и защрихованите полета се залепват. Полетата със стрелкички в основата на къщата се прегъват навътре, за повече стабилност. Полетата със стрелкички в горните триъгълни части на страничните стени също се прегъват навътре и, при желание, могат да бъдат залепени за покрива, за по-плътно прилягане.

Уникална и цветна, Коледната 3D къща е готова!