Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Сезонът на мечтитеАвтор: Македонка Шутова
Дата на издаване: 04.06.2018
Издателство: ИвиПет
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 180
Тегло: 230 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
14.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

„Сезонът на мечтите“ e история за млада художничка, подложена на емоционално насилие от страна на своя влиятелен съпруг. Душата ѝ преминава през всички сезони на обсебващата любов и контрола, докато намери спокойствие в своя пети сезон – сезонът на Мечтите. Какво прави жертвата „жертва“ и насилникът „насилник“ се крие в детството на двамата.

„Всеки живее в собствения си ад. За едни той е, когато реалността се разминава с подробния план за живота, който са си начертали. За други се състои в неуспеха да се сдобият с нещо, което са искали и са изпуснали от глупост. За някои обаче това е собственият им живот, който доброволно, заради доброта или наивност, са подарили на някого с цялата си любов. Някой, който се беше възползвал от него по най-безскрупулния начин; някой, който беше откраднал мечтите, опустошил душата им и беше оставил единствено страх и покорство.

Дали е възможно да ги накараме да видят звезди в тъмнината? Дали може да ги изтръгнем от привикването към контрола и изолацията, в която бяха принудени да живеят, забравили кои са и какви са? Дали може да ги накараме да повярват, че не заслужават отношението, което получават, и да ги накараме да се борят? Може би все още не е късно.
Може би някой чака да чуеш какво има да ти казва. Единственото, което трябва да направиш тогава, е да слушаш!“


Подобни продукти

Ноември Ноември Явор Веселинов 13.00 лв.
Разпоредителите на смута Разпоредителите на смута Христо Караславов 15.00 лв.
Вертиго Вертиго Недялко Славов 12.95 лв.
Кошмарът Кошмарът Надежда Радева 19.90 лв.