Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

155 лесни, вкусни и здравословни рецептиАвтор: Йоанна Върбанова
Дата на издаване: 13.06.2017
Издателство: Йоанна Върбанова
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 160 мм.
Широчина: 190 мм.
Страници 176
Тегло: 450 гр.
Твърди корици: Да
 
Цена:
34.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Тази книга мога на нарека, моята сбъдната мечта. Работата по нея ми отне около една година. Знам колко е трудно, в забързаното ти ежедневие да се храниш здравословно, а пък да е вкусно е направо невъзможно. Направих всичко вместо теб. Измислих, сготвих и снимах 155 лесни, вкусни и здравословни рецепти, разделих ги на порции и изчислих калориите на всяка от тях, но няма да те занимам с частта, в която всичко трябваше да бъде събрано на едно място, да изглежда красиво, подредено и напечатано.

Тъй като аз не съм от щастливките, които не обичат сладко и като цяло обичам да си похапвам, трябваше да измисля как това да не се отразява на фигурата ми. Ще бъдеш учудена колко от любимите ти изкушения, ги има в здравословен вариант, в секцията с десерти, която е една от най-обемните в книгата. Кой каза, че здравословното не може да бъде вкусно?

Ако не даваш на тялото си правилното гориво, то по-скоро рано, отколкото късно ще започне да се амортизира. Ако се чудиш защо имаш несъвършенства по кожата, веднага ще ти отговоря, че те се дължат на нездравословната храна и тялото ти реагира. Хубавата кожа, коса и нокти имат нужда от здравословна храна и много вода, а не от скъпи процедури и кремове.

Направила съм я със спирала, за да е лесна за използване. Така ще може да отваряш точно на страниците, които искаш и няма да се чудиш как да я затиснеш докато готвиш, за да не се затвори 

Книгата има 6 раздела – закуски, салати, ястия с месо, с риба, вегетариански и разбира раздел с десерти, голяма част, от които шоколадови. Ако не знаете съм голям ценител на шоколада, който всъщост представлява какао, захар и мазнини, които са заместени със здравословните им алтернативи.

Ако имаш приятели, които смятат, че здравословното хранене е безвкусно, можеш да им подариш моята книга. Със сигурност ще променят мнението си и ще започнат да се хранят здравословно заедно с теб. Моите приятели бяха много учудени как бонбоните от моркови може да са толкова вкусни. Но няма как да знаеш, преди да опиташ, нали?

Всички рецепти са с изчислени калории, така че попълването на твоят хранителен дневник да стане една наистина лесна и забавна задача.  

Моята мисия е да те науча да се храниш здравословно и да промениш начина си на живот, като първо промениш мисленето си. Всяко ново начало започва с една малка стъпка! Направя я сега!

С обич,
Йоанна

ТОВА НЕ Е ДИЕТА, А НАЧИН НА ЖИВОТ!

Йоанна Върбанова

 Здравей, казвам се Йоанна и ако трябва да бъда честна ми е трудно да си сложа някаква "титла", като например фитнес инструктор, консултант по здравословно хранене или някакъв друг тип експерт. Аз винаги ще остана ученик, като вас, защото смятам, че човек, колкото и да е учил в дадена област, има още много какво да научи. Това, с което мога да ви помогна е да ви споделя всичките си знания за това, как да се храним, да спортуваме и да водим здравословен начин на живот, без да подлагаме тялото и психиката си на крайни ограничения, да се забавляваме и да се радваме на живота. Ние живеем само един живот, не мога да кажа в този живот, ще се ограничавам постоянно и ще изглеждам като модел, а в другия ще ми е вкусно. Ключовата дума е БАЛАНС.
      Освен да ви помогна да свалите килограми, моята мисия е да ви мотивирам да поставите началото на своя здравословен начин на живот, да ви помогна да определите вашите цели, да се чувствате щастливи и пълноценни. Целта ми е да науча и вас как да постигнете този вътрешен и външен баланс, чрез който човек е винаги в хармония с обкръжаващото го, запазвайки своят вътрешен мир и в същото време разгръщайки своя потенциал до максимум.


Подобни продукти

Как отслабнах - 50 килограма Как отслабнах - 50 килограма Ути Бъчваров 0.00 лв.
Рейки For Dummies Рейки For Dummies Д-р Нина Пол 15.00 лв.