Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Как да излъжеш мозъка си?Автор: Йоанна Върбанова
Дата на издаване: 01.06.2018
Издателство: Йоанна Върбанова
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 268 мм.
Широчина: 185 мм.
Страници 266
Тегло: 500 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
19.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Тази книга ще преобърне живота ти, както преобърна моя. Истината е, че я написах за себе си, за да се справя с хранителното разстройство, което имах от години. Постоянната мисъл за храна, за начина, по който изглеждаш и непрестанното повтарящо се съмнение, дали наистина съм достатъчно добра? Не е достатъчно само да си красива, за да бъдеш самоуверена, да отстояваш позицията си и да не се задоволяваш с нищо по-малко от най-доброто. Накрая разбрах, че нещо ме сaботира и това нещо съм самата аз и единствения човек, който може да ти помогне е този в огледалото.

Не забравяй, че не е важно какво знаеш, а какво правиш. В книгата ще намериш и много задачи за изпълнение, които ще ти помогнат да приложиш това, което си научила. Цялата теория без практика не струва нищо. 

Какво ще научиш? 

- Как да обичаш себе си
- Как да поставяш себе си и твоите приоритети на първо място, без да се чувстваш виновна за това
- Как да изградиш и да си постоянна в поддържането на здравословните си навици
- Как да съставиш сама, твоят хранителен режим. 
- Как да се измъкнеш от омагьосания кръг на преяждането и да победиш емоционалния глад
- Как да се превърнеш от неуверено момиче в успешна и независима жена
- Как околната среда и приятелския ни кръг пряко участват в нашето развитие 
- Как да победиш "дяволчето в главата ти", което непрекъснато те съботира
- Как да се превърнеш в най-добрата версия на себе си

Няма ескалатор към успеха! Трябва да се качиш по стълбите. Не обещавам, че ще бъде лесно, но със сигурност ще си заслужава! Промяната е процес, на който трябва да се отдадеш и да му се наслаждаваш и не забравяй, че въртележката никога няма да спре. Винаги в живота си ще се сблъскваш с нови предизвикателства, за които трябва да си подготвена. Добрите решения идват с опита, а той идва от лошите решения. Едно е сигурно, никога не трябва да спираш да се движиш. Движението на тялото създава движение в живота.  

Йоанна Върбанова

 Здравей, казвам се Йоанна и ако трябва да бъда честна ми е трудно да си сложа някаква "титла", като например фитнес инструктор, консултант по здравословно хранене или някакъв друг тип експерт. Аз винаги ще остана ученик, като вас, защото смятам, че човек, колкото и да е учил в дадена област, има още много какво да научи. Това, с което мога да ви помогна е да ви споделя всичките си знания за това, как да се храним, да спортуваме и да водим здравословен начин на живот, без да подлагаме тялото и психиката си на крайни ограничения, да се забавляваме и да се радваме на живота. Ние живеем само един живот, не мога да кажа в този живот, ще се ограничавам постоянно и ще изглеждам като модел, а в другия ще ми е вкусно. Ключовата дума е БАЛАНС.
      Освен да ви помогна да свалите килограми, моята мисия е да ви мотивирам да поставите началото на своя здравословен начин на живот, да ви помогна да определите вашите цели, да се чувствате щастливи и пълноценни. Целта ми е да науча и вас как да постигнете този вътрешен и външен баланс, чрез който човек е винаги в хармония с обкръжаващото го, запазвайки своят вътрешен мир и в същото време разгръщайки своя потенциал до максимум.


Подобни продукти

Лечебната сила на витамин С Лечебната сила на витамин С Под научната редакция на д-р Димитър Пашкулев 4.00 лв.
Билки през цялата година Билки през цялата година Урсел Бюринг 22.80 лв.
Уроци по мълчание Уроци по мълчание колектив 13.99 лв.