Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Създадена да убиваАвтор: С. Дж. Кинкейд
Дата на издаване: 22.12.2017
Издателство: Издателство Алма
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 448
Тегло: 17.90 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
17.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Ако сте харесали „Червената кралица” и „Игри на глада”, не можете да пропуснете този епичен фентъзи роман за жертвоготовност, любов, загуби и предателства.
Тя е безмилостна. Силата й е помитаща и смъртоносна. Тя е Немезида и има само една задача: да убива, за да защити човека, за когото е създадена.
Немезида е човекоподобно същество без душа, изчадие, обречено да предпазва Сидония – дъщерята на галактическия сенатор Империан. Двете израстват заедно, изпитват силна взаимна привързаност, но не са сестри. За да е в безопасност съществуването на момичето от благородническия род на Високопочитаемите, Немезида хладнокръвно и с радост би погубила немалко чужди животи. Сенатор Империан става участник в бунт, но Сидония трябва да изкупи вината му. Тя е призована от императора да послужи като заложник в Хризантемиума, галактическия двор на империята. Има само един начин да бъде спасена – на нейно място да бъде изпратено изчадието. Така вместо притеснителната и кротка Сидония след обучение в императорския двор влиза най-опасното оръжие в галактиката – Немезида. 
Ще заподозре ли някой размяната? Ще изпълни ли мисията си Немезида? Ще остане ли все така хладнокръвна, или съществуването й ще придобие нов смисъл?


Подобни продукти

Операция Мълния Операция Мълния Ян Флеминг 7.99 лв.
Зимно слънцестоене Зимно слънцестоене Розамунде Пилхер 15.99 лв.
Парола 9 месеца Парола 9 месеца Цвети Георгиева 10.00 лв.
Думи в тъмносиньо Думи в тъмносиньо Кат Кроули 11.90 лв.