Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Призвание герой 5

ISBN: 978-619-7160-11-6; Книги-игри


Автор: Колектив 
Дата на издаване: 09.12.2016
Издателство: Сдружение
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 480
Тегло: 500 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Приключенията в този сборник ще те потопят в мистичната атмосфера на древна Корея, ще те преведат през огнената пустиня Гоаба, а накрая ще те оставят да разгадаеш една мистерия дори без… собственото ти тяло!

Всяка книга-игра в сборниците "Призвание герой" е самостоятелна - не е нужно да сте чели предните броеве или да чакате продължение!

Предварителна поръчка - книгата ще е достъпна на 14.12.16 г.!

Ах, романтиката на пустинята! Слънце, безбрежни дюни, вятър в косите, ненаситни камили, пропаднали негодяи, които ще ти съдерат кожата от гърба (буквално), лукави търгаши, които ще ти съдерат две кожи (фигуративно), орда озверели фанатици по петите ти и една принцеса, на която хич не ѝ е чиста работата...

"Петият Принц" - Николай Николов

В нощта на абитуриентския си бал Алекс се събужда край хотела и осъзнава, че се носи безплътна над пясъка на плажа. През оставащите часове тя ще трябва да използва новите си свръхестествени способности, за да се ориентира в лабиринт от мрачни тайни и да открие какво се е случило с нея. А с наближаването на утрото времето й да разкрие загадката бързо изтича!

"Хотелът" - Красимира Сторева

Прочутият рицар-хуаранг Ким Ги Су е изпратен да проведе рутинно разследване в затънтената провинция, където приказна красавица привлича женихи от близо и далеч... само за да се окажат мъртви на следващата утрин. Само майсторството с меча и острият ум ще помогнат на хуаранг да разплете загадката, и може би да спаси живота и душата си от легендарно зло...

"Хуаранг и кумихо" - Лейдрин Суйвър

Подобни продукти

Ледената цитадела Ледената цитадела Колин Уолъмбъри 10.99 лв.
Седемте живота на Мая Седемте живота на Мая Красимира Стоева 11.90 лв.
Не поглеждай назад Не поглеждай назад Хосе Л. Л. Моралес 11.99 лв.