Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Седемте живота на Мая

ISBN: 78-619-7160-05-5; Книги-игри


Автор: Красимира Стоева
Дата на издаване: 03.11.2015
Издателство: Сдружение
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 168
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
11.90 лв.
бр.

 Изпрати запитване

ПЪРВИ ПО РОДА СИ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРАКТИВЕН РОМАН

Когато казваше, че пролетта на Вивалди е розова, хората си мислеха, че това е метафора, опит за оригиналност или проява на живо въображение, но Мая наистина виждаше звуци. А понякога и миризми, вкусове и понятия. Тя мечтаеше да стане световно известна художничка, но на нейния 25-ти рожден ден животът изглеждаше по-банален и сив от всякога.


Понякога ни се струва, че сме изпуснали прекрасно бъдеще. Какво щеше да стане, ако бяхме направили това вместо онова? Този новаторски интерактивен роман Ви предлага точно това - преживейте живота на Мая и вземете тези съдбоносни решения!


В какво вярваш? За какво си заслужава да живееш? А в името на какво си струва да умреш? Може ли любовта да победи всичко? Какви компромиси би направил със себе си, за да успееш?


Животът на Мая е пъзел от 99 епизода, 7 различни края и стотици възможни начини да достигнете до тях - от Вас зависи как ще го наредите!

Красимира Стоева

Красимира Стоева е родена и живее в Пловдив. Бакалавър е по Социология, магистър по Бизнес комуникации и връзки с обществеността в ПУ “Паисий Хилендарски”. Има специализация по Журналистика.

Печелила е множество национални награди и отличия. Има литературна стипендия на издателство „Пигмалион”, отличие от литературния конкурс “Таласъмия”, номинация на ИК „Хермес” за неиздадена книга. Получавала е също награди за разкази в конкурса „Фантастика през 100 очи” на издателство „Аргус”, както и наградата им за роман на 2010 г. за ръкописа „Лабиринт с разноцветни конци”.

Автор е на сборника с фантастични разкази “Снежните пясъци на Хира” (ИК „Аргус”, 2008) и романите “Уроци по грим и горчив шоколад” (ИК „Хермес”, 2009), „Лабиринт с разноцветни конци” (ИК „Жанет 45”, 2015) и „Смъртта е оправдание за всичко” (ИК „Весела Люцканова”, 2015 г.). „Седемте живота на Мая” е нейният пръв интерактивен роман, както и първият такъв от български автор.