Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

СТАНИ! Защо вашият стол ви убива и какво можете да направите

ISBN: 978-954-9335-37-8; Здраве


Автор: Д-р Джеймс А.Ливайн
Дата на издаване: 05.08.2015
Издателство: РОЙ Комюникейшън
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 215 мм.
Широчина: 140 мм.
Страници 282
Тегло: 300 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
19.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"Може ли столът да ни убие? По цял ден седим в стола, работим на стола, пазаруваме от стола, храним се на стола и въртим флирт със стола. Живеем всред океан от столове. В тази книга ще докажа, че столовете – с анатомични и падащи облегалки, въртящи се, дивани, кресла, с четири крака, с три крака, дървени, пластмасови, холови, бар щъркелчета, са се съюзили срещу нас с цел да ни наранят, да ни убият.

Зависимостта от стола, също както алкохолизмът, тласкащ ни към следващото уиски, представлява постоянната ни нужда да седим. Всеки ден се тътрим от леглото до седалката на колата, до стола в офиса, до дивана в хола. А цената е твърде висока

- за всеки час, който прекарваме седнали, два часа от живота ни си отиват безвъзвратно."

Д-р Джеймс А. Ливайн е директор на клиника "Майо" към Щатския университет на Аризона и изобретател на бюро, на което можете да работите и да се движите. Публикувал е над 100 научни статии, работи по много корпоративни програми за изправяне на служителите в официте. Помага за организирането на първата среща на движението "Просто стани и бъди здрав", която се провежда през 2011 г. В момента изучава позитивните ефекти на активната класна стая върху децата. 


Подобни продукти

Половите инфекции Половите инфекции Александър Мигунов 7.00 лв.
Бременност след 35 години Бременност след 35 години Глейд Къртис и Джудит Шулър 15.00 лв.