Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Парола

ISBN: 978-954-91925-1-3; Езотерика и религия


Автор: Артър Ленгли
Дата на издаване: 06.04.2006
Издателство: Асоциация Ирина
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 292
Тегло: 200 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
12.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

"След бестселъра "Армагедон" в две части - за психотронната война на планетата и използването на свръх феноменални хора от тайните служби, "Парола Шамбала" е следващата книга от поредицата.

За Артър Ленгли истината, странна, шокираща, и на пръв поглед неприемлива, е боен меч. Неговата война е лишена от лични страхове и самозабрави. Знаещите истинската истина за света ни я укриват, защото който има информация, дирижира историята.

Артър Ленгли не постъпи така и в "Парола Шамбала" ни предоставя тайната история на Земята и експеримента "цивилизация" - от тяхното начало до наближаващия финал.

"Парола Шамбала" няма жанр, не е роман, нито събрани записки. Тя е хроника на случилото се, случващото се, и на това, което ни очаква. Всеки, потиснат, демотивиран и депресиран, всеки, изгарян от жаждата да прогледне, най-сетне ще я утоли. Така ще се присъедини към онези, които ще знаят какво да правят, щом настъпи времето на голямата трансформация - и на планетата ни, и на всеки живот.

Какво е Земята? Наказателен батальон, място, в което се прераждаме за поредно съществуване, плацдарм на бойната не само помежду ни, но и на битката между мрака и светлината?

Кои сме, кой и за какво ни е пратил тук; кой отнема живота ни; кой ни наказва и награждава; кои са Учителите ни; какво е предопределено да се случи и доколко е в наша власт да го променим?

Почти всеки се досеща за отговорите, но малцина ги изричат. Артър Ленгли пое тази отговорност".

 


Подобни продукти

Българският кръст в Таврия Българският кръст в Таврия Свещеник д-р Петър-Камен Гарена 8.00 лв.
Коридорът на огледалото Коридорът на огледалото Артър Ленгли 12.00 лв.