Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Любовен зодиакАвтор: Автори: колектив
Дата на издаване: 08.02.2014
Издателство: Труд
Търговец: Труд
Брой в опаковка: 1
Височина: 170 мм.
Широчина: 120 мм.
Страници 136
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
3.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

 В навечерието на най-влюбения празник – Свети Валентин – ви предлагаме малка книжка, която ще ви помогне да изберете своята половинка.
Любовта е магия, страст, копнеж, пеперуди в корема, лудост и какво ли още не! Да намериш точния човек пък е най-трудното, но и най-сладкото нещо, което може да ти се случи. Често обаче се заблуждаваме и се увличаме по първоначалните емоции. Ето защо издателство „Труд” и авторите от в. „България днес” ви предлагат помощник, който ще ви посъветва и ще ви насочи в правилна посока. Разчитайки знаците, които звездите изпращат, авторите на „Любовен зодиак” дават отговори на много въпроси като: Защо понякога хората изпитват непреодолимо влечение към човек, който изобщо не е техен тип? Защо от един поглед, разменен набързо, се ражда изгаряща страст? Какво събира на едно място мъжа и жената и не ги разделя дълги години? И какво отблъсква любовниците, макар между тях да има страст?
В изданието подробно са разгледани всички зодии, както и това какво е характерно за техните представители и от двата пола. Освен това ще можете да проверите каква е съвместимостта между вас и мъжете или жените от всички останали зодии.
Ако например вие сте дама, представител на зодия Водолей, веднага можете да разберете какво вещаят звездите за връзката ви с мъж Овен.

Подобни продукти

Съновник for Dummies Съновник for Dummies Пени Пиърс 9.99 лв.
Обичам те според зодията limited edition Обичам те според зодията limited edition Марияна Добранова 7.00 лв.
ЛУНЕН КАЛЕНДАР ЗА ВСЕКИ ДЕН 2017 ЛУНЕН КАЛЕНДАР ЗА ВСЕКИ ДЕН 2017 Съставител: Цветана Янева 3.99 лв.