Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Любовен зодиакАвтор: Автори: колектив
Дата на издаване: 08.02.2014
Издателство: Труд
Търговец: Труд
Брой в опаковка: 1
Височина: 170 мм.
Широчина: 120 мм.
Страници 136
Тегло: 250 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
3.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

 В навечерието на най-влюбения празник – Свети Валентин – ви предлагаме малка книжка, която ще ви помогне да изберете своята половинка.
Любовта е магия, страст, копнеж, пеперуди в корема, лудост и какво ли още не! Да намериш точния човек пък е най-трудното, но и най-сладкото нещо, което може да ти се случи. Често обаче се заблуждаваме и се увличаме по първоначалните емоции. Ето защо издателство „Труд” и авторите от в. „България днес” ви предлагат помощник, който ще ви посъветва и ще ви насочи в правилна посока. Разчитайки знаците, които звездите изпращат, авторите на „Любовен зодиак” дават отговори на много въпроси като: Защо понякога хората изпитват непреодолимо влечение към човек, който изобщо не е техен тип? Защо от един поглед, разменен набързо, се ражда изгаряща страст? Какво събира на едно място мъжа и жената и не ги разделя дълги години? И какво отблъсква любовниците, макар между тях да има страст?
В изданието подробно са разгледани всички зодии, както и това какво е характерно за техните представители и от двата пола. Освен това ще можете да проверите каква е съвместимостта между вас и мъжете или жените от всички останали зодии.
Ако например вие сте дама, представител на зодия Водолей, веднага можете да разберете какво вещаят звездите за връзката ви с мъж Овен.

Подобни продукти

Уникална книга на астрологията Уникална книга на астрологията Клавдий Птолемей 9.50 лв.
Водолей Водолей Йоана 0.00 лв.