Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Спиралата на времето и ключът на синхронносттаАвтор: Дейвид Уилкок
Дата на издаване: 04.11.2013
Издателство: Кръгозор
Търговец: Кръгозор
Брой в опаковка: 1
Височина: 210 мм.
Широчина: 146 мм.
Страници 464
Тегло: 523 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
18.00 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата.  
Представете си, че историята на нашата планета е поредица от повтарящи се събития  – цикли, които изграждат Спиралата на времето и ни показват бъдещето.
Възможно ли е днес да ставаме свидетели на осъществяването на древен план, който направлява целия живот на Земята чрез поредица от духовни уроци? 

В „Енергийното поле на Вселената”, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството.
„Спиралата на времето и ключът на синхронността“ е следващата стъпка в неговото изследване, където науката и духовността се срещат. 
Стъпвайки върху неизменно задълбочените си проучвания и дръзки прозрения, характеризиращи „Енергийното поле на Вселената“, този път Дейвид Уилкок поставя ударение върху начина, по който тази тайна наука ни влияе на индивидуално ниво, и ни предлага книга, която има способността да промени живота ни на глобално ниво.
Като се позовава на историята, астрологията и теорията на синхронността, както и на фракталите, духовната геометрия, квантовата физика и редица други изследвания, Уилкок показва, че в Спиралата на времето съществува скрита архитектура. Тя превежда индивидите и нациите през система от просветление, наречено от  Джоузеф Камбъл Пътя на героя. В резултат на тази невидима структура историческите събития се случват на шокиращо точни, повторяеми цикли от време. 
Цикличността – позната още от календара на маите до съвременната теория на Фоменко – ни дава решението на различни исторически загадки.  
Синхронността е ключът, който отваря портите към най-великите мистерии на Вселената – древни и съвременни, за да ни покаже:
- Паралелите между империи, държави, нации 
- Връзките между смъртта на някои от президентите на САЩ
- Изумителни разкрития за 11 септември и финансовия колапс, за Федералния резерв и кликата, която управлява света
- Цикъла, който свързва Жана д’Арк с вълненията през 1968 г. във Франция и в Европа 
- Социопатите и властта  
- Прераждането и Колелото на кармата
- Силата на любовта, прошката и молитвата и нейните конкретни измерения

В книгата „Спиралата на времето и ключът на синхронността“ Уилкок разглежда синхронността като повече от щастлива случайност: „Синхронността е ключът, който отваря портите към мистериите на Вселената. Синхронността се проявява в колосални мащаби, под съвсем осезаеми форми в циклите на историята – чрез събития, които продължават да се повтарят със завидна прецизност в единици от време, някои от които обхващат хилядолетия.
Можем да променим света!
В света има огромно страдание, а не е нужно да бъде така. Тази книга е може би най-доброто ми усилие досега, за да помогна за пренастройване на световната енергия към позитивност. Негативните сили са тук – да, така е, и колкото повече осъзнаваме кои и какво са те, както и защо се случва всичко това, толкова по-скоро ще се придвижим към планетарната инициация. 
„Спиралата на времето и ключът на синхронността” предоставя уникална информация, която открива дискусията на много нива и може да ни помогне да осмислим по-задълбочено пробуждането на живата Вселена. 
Време е да се измъкнем от пашкула на материализма и да се изцелим от погрешното разделение между науката и духовността.
Вземете своето копие на „Спиралата на времето и ключът на синхронността” и се присъединете към революцията!” Дейвид Уилкок


Подобни продукти

Духът на водата Духът на водата Лорънс Елиард 12.00 лв.
Научете детето си как да мисли Научете детето си как да мисли Едуард де Боно 16.00 лв.