Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Отвъд скритите спомениАвтор: Менис Юсри
Издателство: Бард
Търговец: По заявка
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 120 мм.
Страници 240
Тегло: 267 гр.
Твърди корици: Не
 
Цена:
13.99 лв.
бр.

 Изпрати запитване

Пътуване към нашата истинска същност.
Още преди да се родим и като съвсем малки деца нашият опит със света и с родителите ни е оформил по начини, за които дори не подозираме. В началото мозъкът ни не е бил достатъчно развит, за да разбере преживяванията ни, и затова те са останали в нашето подсъзнание. Днес, като възрастни, някои от реакциите ни в различни ситуации са продиктувани от миналото. Те са се превърнали в автоматични защитни рефлекси, които понякога ни пречат да постигнем онова, което желаем.

В „Отвъд скритите спомени“ д-р Менис Юсри разкрива мощните, невидими вълни на влияние, които определят нашите действия, обвързват ни с миналото и ни закотвят в настоящето. Той предлага прости, но ефективни упражнения, с които да определим как точно действията ни днес са свързани с преживяванията от ранното ни детство и с взаимоотношенията с родителите, както и с миналите поколения, историята и културата.

От книгата ще разберете как ранните ни подсъзнателни спомени влияят на решенията, които вземаме днес и ще намерите упражнения за разкриване на скритата памет.

Подобни продукти

Любовна нумерология. Самоучител Любовна нумерология. Самоучител Снежана Димитрова - Анаженсида 16.00 лв.
Мозъкът на Буда Мозъкът на Буда Рик Хенсън, Ричард Мендиус 15.00 лв.
Уроци по мълчание Уроци по мълчание колектив 13.99 лв.