Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Последната лъжаАвтор: Стивън Уайт
Дата на издаване: 07.03.2013
Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 205 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 472
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Книга първа от "Престъпно добрата поредица"


Психологът Алън и жена му Лорън посрещат с недоверие новите си съседи - медийно известния адвокат по правата на жените и неговата красива съпруга. Новонастанилата се двойка организира парти, което завършва с предполагаемо изнасилване.
Местният детектив Сам и съпругата на Алън работят по случая, но не могат да споделят факти от разследването. Психологът от своя страна тръгва по странични нишки към разплитането на истината. 
В книгата, както и в живота, криминалистиката подхвърля следи, които могат да бъдат подвеждащи. Адвокатите умеят да лавират така, че представлението им да се развие извън полезрението на обществото, а полицията, прокурорите, медиите, обвинените и обвиняващите да млъкнат завинаги. 
Границите между лъжата и истината? Въпрос на гледна точка.


За автора

Неиздаваният досега в България Стивън Уайт е автор на поредицата бестселъри, разказващи историите на психолога Алън Грегъри.
В книгите си Уайт умело преплита елементите на  психологическия и криминалния трилър. Световноизвестният автор се уповава на собствената си петнайсетгодишна практика като психолог, за да създаде интригуващи сюжетни линии и сложни, правдоподобни образи за своите герои.

Подобни продукти

Твоята целувка Твоята целувка Кристина Дод 0.00 лв.
Нощта на изкусителя Нощта на изкусителя Лидия Джойс 0.00 лв.
Гневната играчка Гневната играчка Роберто Арлт 14.00 лв.