Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
 Сподели  Отпечатай

Последната лъжаАвтор: Стивън Уайт
Дата на издаване: 07.03.2013
Издателство: БГкнига
Търговец: БГкнига ЕАД
Брой в опаковка: 1
Височина: 205 мм.
Широчина: 145 мм.
Страници 472
Тегло: 400 гр.
Твърди корици: Не
 
няма в наличност

 Изпрати запитване

Книга първа от "Престъпно добрата поредица"


Психологът Алън и жена му Лорън посрещат с недоверие новите си съседи - медийно известния адвокат по правата на жените и неговата красива съпруга. Новонастанилата се двойка организира парти, което завършва с предполагаемо изнасилване.
Местният детектив Сам и съпругата на Алън работят по случая, но не могат да споделят факти от разследването. Психологът от своя страна тръгва по странични нишки към разплитането на истината. 
В книгата, както и в живота, криминалистиката подхвърля следи, които могат да бъдат подвеждащи. Адвокатите умеят да лавират така, че представлението им да се развие извън полезрението на обществото, а полицията, прокурорите, медиите, обвинените и обвиняващите да млъкнат завинаги. 
Границите между лъжата и истината? Въпрос на гледна точка.


За автора

Неиздаваният досега в България Стивън Уайт е автор на поредицата бестселъри, разказващи историите на психолога Алън Грегъри.
В книгите си Уайт умело преплита елементите на  психологическия и криминалния трилър. Световноизвестният автор се уповава на собствената си петнайсетгодишна практика като психолог, за да създаде интригуващи сюжетни линии и сложни, правдоподобни образи за своите герои.

Подобни продукти

Mi calle Historias cubanas Mi calle Historias cubanas Диана Иванова, 18.00 лв.
Гласът на острието Гласът на острието Джо Абъркромби 19.00 лв.