Вашата количка 0.00 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
 Виж покупката
Здравейте Гост
RSS  Сподели  Отпечатай

Бременността и първата година от живота на твоето дете

ISBN: 978-954-2962-01-4; Енциклопедии


Автор: д-р Елисавета Попниколова
Издателство: Апостроф
Търговец:
Брой в опаковка: 1
Височина: 200 мм.
Широчина: 130 мм.
Страници 376
Тегло: 240 гр.
Твърди корици: Не
 

 Изпрати запитване

Книгата, която държите в ръцете си, ще отговори на много въпроси, които вълнуват бременната жена, и ще бъде ваш неизменен помощник по време на вълнуващите 9 месеца, които ви предстоят, а и през първите дни от раждането на бебето. Ще научите как трябва да се подготвите за бременността, как да се храните правилно, ще разберете как се развива малкото вътре във вас, ще намерите специален комплекс упражнения за бременни. Ще ви разкажем за всичко, което ще ви е нужно за отглеждането на бебето през първата и може би най-трудна година от съвместния ви живот.


За д-р Елисавета Попниколова

Д-р Елисавета Попниколова е родена на 1 юни 1962 г. в София. Учи в Първа английска гимназия. Завършва медицина в столицата и специализира педиатрия. Член е на Управителния съвет на Националното сдружение на педиатрите специалисти извън болничната помощ.

„Апостроф“ публикува първата книга от новата поредица „Училище за родители“

Малко преди Великденските празници издателство „Апостроф“ стартира нова поредица, озаглавена „Училище за родители“. Поредицата включва заглавия на различна тематика в помощ на настоящите и бъдещите родители с безценни съвети и препоръки от доказани професионалисти. Първата книга е „Бременността и първата година от живота на твоето дете“ от д-р Елисавета Попниколова – един от най-успешните практикуващи специалисти педиатри у нас. Този „първи помощник“ за бъдещите майки съдържа всичко, което е необходимо да знаят както за бременността, така и за първата година от отглеждането на детето: от осмислянето на новината, прогонването на страховете, психическата и физическата подготовката за предстоящото събитие и самото раждане, до основните грижи за детето през първите седмици и година: хранене, здраве и болести, имунизации и детско здравеопазване.

Изненадваща и неочаквана, или планирана и желана, бременността е един от най-вълнуващите периоди от живота както на жената, така и на мъжа. С бременността настъпва нов етап за бъдещите родители, за който невинаги те са подготвени и им е нужна коректна помощ в този така важен момент. Майчинството е изпитание за жената, върхов момент в нейния живота, който несъмнено я променя. То е сред онези силни изживявания, които развиват и обогатяват личността, но едновременно изисква мобилизиране на всички ресурси – физическа сила и търпение, спокойствие, изобретателност, смелост и способност.

Книгата „Бременността и първата година от живота на твоето дете“ съдържа отговорите на много въпроси, които вълнуват бременната жена. Тя е неизменен помощник по време на вълнуващите 9 месеца, които предстоят на бъдещите майки, а и за първата година от отглеждането на детето. Книгата е практично ръководство: от него те ще научат как трябва да се подготвят за бременността, как да се хранят правилно, ще разберат как се развива плодът в организма им, ще намерят специален комплекс упражнения за бременни. Тя разкрива на родителите всичко, което ще им е нужно за отглеждането на бебето през първата и може би най-трудна година от съвместния им живот.

За сега в серията „Училище за родители“ са планирани още четири книги, свързани с развитието и възпитанието на децата в най-ранна детска възраст, информация и съвети за предпазване от най-често срещаните детски болести, както и практични препоръки за актуални въпроси от всекидневните грижи за децата в различните възрастови групи, с които родителите се сблъскват – хранене, избор на детегледачка, избор на детска градина и на училище, и други.


Подобни продукти

Вселената Вселената колектив 5.00 лв.
80 чудеса на света 80 чудеса на света Карла Сера 0.00 лв.